Saneringsfirma i Göteborg

Vi utför saneringar av asbest eller PCP till privatkunder, byggföretag, fastighetsskötare och kommuner i Göteborg-området med omnejd.  Vi är framförallt en firma som sköter rivning, men detta kombineras självfallet med sanering och vi har omfattande erfarenhet av detta.

Vad är Asbest?

Asbest finns framförallt i fastigheter som är byggda mellan 1950-85-talet i väggar och tak, men man hittar det även i fönster, spisar, mattor, golv, rörisoleringar, pannor och cementskivor.

Vad är PCB?

PCB det vill säga Pentaklorfenol är en ytbehandling som använder under 1940 till 1970-talet. Som ytbehandling kan man hitta det vid alla slags miljöer som behövde skydd mot mögel. Våra rivare har lång erfarenhet av PCB saneringar. 

Saneringsföretag mellan Kungälv & Mölndal

Vi är i grunden en totalentreprenad och utför saneringsarbeten ändra från Mölndal till Örgyte och ut till Kungsälv. För saneringar i City arbetar vi nära med en saneringsfirma från Göteborg Stad

Kontakta oss

Är ni behov av att sanera eller riva om i hemmet så kontakta oss på: sanering@rivningsfirma-goteborg.se eller besök oss på: Persgatan 4B, 416 58, Göteborg stad. 

Kontakta ett bra rivningsföretag i Göteborg idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress & Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *